Mastile pe care le purtam zilnic….ne indeparteaza de sinele nostru.

Mergand pe poteca vietii fiecare dintre noi are anumite ROLURI: de mama, sot, amant/a, sef, profesor spiritual, antrenor de fotbal…..si MASTI pe care le purtam cu mandrie zilnic (iesim din casa cu masca zambitoare si fericiti iar cand ne intoarcem acasa o dam jos si ramanem … noi).

Iti este cunoscut?

“Te trezesti, fara chef, ajungi in fata oglinzii, te sperii de ceea ce vezi, si incepi usor sa ridici colturile gurii si sa zambesti fortat. Si asa, cu acel zambet pictat pe fata pleci in lume. Iti petreci ziua cum poti tu mai bine. Te intorci acasa si simti ca te dor obrajii. Te duci la baie si observi zambetul intiparit care apasa pe obraji. Acum esti in siguranta. Cobori colturile gurii si simti o usurare a obrajilor, si in acelasi timp o tristete ce se asterne natural, ca si cum acolo ar fi fost dintotdeauna. Nu intelegi de ce. Sau intelegi, dar nu stii cum sa o faci sa plece.”

Cum fac tristetea sa plece? Sunt atat de multe terapii acum, incat nu stii unde sa te duci.

Ce pot eu sa iti spun este ca terapiile sunt bune, dar functioneaza diferit in functie de persoana, asa ca nu iti pot recomanda una in mod special.

Ce pot sa iti spun cu siguranta este ca prin tantra inveti sa accepti, intelegi si descoperi cine esti.

Tantra nu merge pe linia timpului, la originea ranilor, pentru a  vindeca de la radacina. Ea lucreaza pe prezent, pe curatarea energetica, pe transformare.

Toate emotiile, intamplarile prin care ai trecut creeaza programe mentale in mintea ta. Ele pot fi sterge prin curatare energetica, ridicarea vibratiei, meditatie, respiratie, puterea suflului etc…Metode care se predau la scoala de tantra Sundari Tantra School.

Ce am observat eu: orice participant la scoala de tantra are un moment de “AHA”  cand vindecarea vine prin constientizare si se intampla brusc.

Constientizarea, suferinta si vindecarea.

 Toate cazurile pe care le-am avut asa au actionat. Campul energetic creat in cadrul scolii ajuta foarte mult, dar tu esti cel care va face mutarea decisiva.

Tantra este si o cale de curatare, vindecare, pe langa revolutia sexuala, ridicarea energiei si continenta.

Sa-i dam Cezarului ce este al Cezarul

Share This