Care ESTE VALOAREA TANTREI

Transformi sexul intr o practica spirituala

Cateodata sexul este doar o atingere in graba, un sarut, un pipait de inceput, apoi un maraton spre linia de finish.

Sundari tantra school te invata cum sexul poate deveni cea mai puternica experienta spirituala pe care o traiti impreuna, ca suflete unite in iubirea universului

Relatiile depasesc limita cunoscuta 

Si aprofundeaza cunoasterea ei si a lui, daruindu-i atribute de Zeu si Zeita. Femeia devine Zeita, nu prin metoda moderna, iti cumperi o rochie de Afrodita si esti Aftodita. In tantra poti avea experienta de a va vedea unul pe altul ca divinitati.

Discutii de genul “cine duce gunoiul?” O sa depaseasca zona de Drama Queen si te vei trezi la un moment dat ca sunt doar o amintire

Fii puternic..

Si castiga increderea pentru a exprima total si deplin natura ta erotica, conexiunea adanca cu tine, si puterea de a manifesta viata pe care o doresti. Poate ca ai imbunatatit alte arii ale vietii tale, dar ai sarit peste sex… cum ar fi daca sexul ar deveni cea mai puternica arma spirituala pe care o poti accesa oricand

Incepe vindecarea

… prin ritualuri spirituale specifice care sparg blocaje si te ajuta sa depasesti emotii negative precum vina, gelozia, si credinte limitatoare. Permite-ti sa traiesti din plin aceasta experienta numita viata! Da-ti voie sa simti si sa descoperi samanta fiintei tale ascunsa in adancul tau. 

Invata sa ti hranesti si folosesti energia

… si exploreaza tehnici avansate de tantra pentru a simti controlul, miscarea energiei sexuale. Astfel inceteZi sa mai fii controlat de energia sexuala, ci devii mAestru proriei tale energii sexuale.

Vei invata cum sa folosesti aceasta resursa in toate domeniile vietii tale. 

Iti ofer tehnici care vor ajuta la controlul ejacularii, vindecare, cresterea si controlul energiei sexuale, pana la titlul de maestru, ajungand in final la multiorgasme interioare.

Dezvolta placerile multiorgasmului…

Prin extinderea curbei placerii. Vei accesa stari mistice ale orgasmului pe care nici tu nu le credeai posibile. 

Iti vei schimba viata o data pentru totdeauna! Va fi o transformare totala. 

Prin orgasmul tantric vei simti esenta mistica a sufletului tau si iti vei extinde starea de constienta pe care nici o alta substanta nu o poate Arata.

Share This